Bouwen op maat

Je persoonlijkheid is uniek en daar hoort ook je unieke visie op jouw woonplek bij. Totaalaannemer Elbeko realiseert je woondromen op maat, detail na detail, tot in de puntjes. En dat met meer dan 50 jaar technische ervaring, eigen experten en kwalitatieve partners. Bouwen da's fun. Kies voor zorgeloos bouwen met Elbeko. Kies voor beter wonen, beter leven.

Ontdek de elbeko aanpak  Ben je architect?

De Elbeko bouwaanpak, efficiënt, persoonlijk, betrokken, ...

1 Van goesting tot
bouw aanvraag

1. Van goesting tot bouwaanvraag

Elbeko bouwt helemaal op maat en dus nemen we de tijd om je beter te leren kennen. Met oprechte aandacht luisteren we naar je woondroom. Heb je reeds een plan van je architect op zak, dan duiken we er samen in. Heb je nog geen architect? Dan stellen we je graag iemand voor. Je contactpersoon bij Elbeko volgt betrokken mee en adviseert je over je woonsfeer, interieurontwerp, materialen, techniek, ...

2 Verfijnen

2. Verfijnen, van offerte tot interieurontwerp, tot in detail

Bouwen is een complex proces. Met totaalaanemer Elbeko aan je zijde, fiets je er zorgeloos door. Na het verfijnen van het voorontwerp, zorgt Elbeko voor een transparante totaalofferte. Na de goedkeuring van de offerte wordt je woondroom technisch uitgewerkt door de inhouse studiedienst van Elbeko in nauwe samenwerking met je architect. Je dossier wordt vervolledigd en in detail voorbereid. Van stabiliteitsstudie, EPB-berekeningen tot uitvoeringsdetails op technisch en esthetisch vlak, van A tot Z.

3 Uitvoeren

3. Uitvoeren

Goed begonnen, da's half gewonnen. Als totaalaannemer reserveert de studiedienst van Elbeko de nodige tijd voor de grondige voorbereiding en engineering om je woondroom op maat te realiseren.

Ook in de uitvoeringsfase neemt de projectleider van Elbeko de tijd voor technische opvolging en voor werfvergaderingen, graag samen met de architect en jou als bouwheer.

Proactief bespreken garandeert je een vlotte uitwerking. Geen onbelangrijk detail, de ruwbouwfase van je woondroom wordt volledig gerealiseerd door de eigen ruwbouwploegen van Elbeko. Dit laat Elbeko als aannemer, toe je bouwproces beter te beheersen en bij te sturen waar nodig, veel verder dan het louter coördineren.

Samen met de Elbeko-interieurarchitect kies je alle materialen en via de aangepaste offerte hou je het overzicht op de impact van je keuzes op de prijs. Intussen houdt je projectleider de timing en continuïteit op de werf nauwlettend in de gaten. Het gaat vooruit.

4 Beter leven

4. Beter leven

Bouwen is een belangrijke fase in je leven die je jarenlang wooncomfort moet garanderen. Elbeko realiseert op maat, detail na detail met jou als bouwheer aan het stuur en het Elbeko-team als efficiënte navigatie

En dan is het zover. Je woning wordt opgeleverd. Hier zal je samen met gezin, familie en vrienden unieke herinneringen bouwen. Na een technische rondgang overhandigt je Elbeko-contactpersoon je met trots de sleutel van je woondroom op maat. Gefeliciteerd! Geniet er met volle teugen van!

Goesting om je woondroom waar te maken met de expertise van elbeko?

Wens je een verkennend gesprek, heb je vragen? 

Het Elbeko-team helpt je graag verder.

Contacteer Elbeko

Realisaties

Getuigenis

"Een goed voorbereid dossier zorgde voor een goed eindresultaat." Greet en Bram Bekijk getuigenis

architecten samen met elbeko, samen realiseren we woondromen. Een win-win!

BEN JE (INTERIEUR) ARCHITECT EN WIL JE MET Elbeko unieke woondromen realiseren? Neem contact op.

Elbeko realiseert duurzame en hoogkwalitatieve woondromen op maat voor bouwheren, telkens met een andere persoonlijkheid, een andere woonvisie. Elbeko draagt, als aannemer, de jarenlange nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners hoog in het vaandel. Een vlotte samenwerking, met dezelfde waarden en normen, garandeert beter wonen, beter leven. Zin om een nauwe samenwerking met Elbeko op te starten? Elbeko wil je graag ontmoeten.

Contacteer Elbeko