2 toffe woningen - Zottegem

warm moderne comfortwoningen

Deze nieuwbouw woningen bieden een hoog wooncomfort. De isolatie & technieken overstijgen de BEN norm voor een laag energieverbruik. Het ontwerp biedt een concept met doordachte architectuur en een bijzonder aangenaam interieur.

De gronden van elk +- 280 m2 laten u toe van buitenruimte te genieten zonder de last van veel onderhoud. Erwetegem heeft het hoogste punt van Zottegem en is een uistekende uitvalsbasis in de Vlaamse Ardennen.

2 toffe woningen - Zottegem
2 toffe woningen - Zottegem
2 toffe woningen - Zottegem
2 toffe woningen - Zottegem

Aanbod

Deze twee woningen zijn een mooi voorbeeld van modern wonen, compact met maximaal comfort, energiezuinig en optimale ruimtebeleving.

Het gelijkvloers van beide woningen heeft een aangename living die in een open concept gekoppeld is aan de eetplaats & keuken. Bij lot 2 is de handige berging is rechtsteeks toegankelijk vanuit de keuken via een verscholen deur in de maatwerk keuken. Lot 2A heeft dan weer een ruime berging toegankelijk vanuit de inkom. Beide woningen hebben een afzonderlijk toilet en een eigen garage. De tuin is toegankelijk via een groot schuifraam in de leefruimte of via een achterdeur.

Via een betonnen trap met bekleding kom je op de verdieping. Met drie afzonderlijke slaapkamers, een afzonderlijk toilet, compacte berging en een royale badkamer met grote dakkoepel boven het bad is alles aanwezig om tof te wonen.

Lot 2 heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 142 m2 en een grond van 277 m2.

Lot 2A beschikt over 152 m2 bewoonbare oppervlakte op een grond van 283 m2. 

Haagkouter lot 2
0
3
142m2
283m2
€ 475382 *
Haagkouter lot 2A
0
3
152m2
277m2
€ 474112 *

Locatie

HEB JE INTERESSE IN DIT PROJECT VAN ELBEKO?

Elbeko, villabouw en projectontwikkeling
  • recaptcha