BEUKENHOF - HOFSTADE

8 ruime woningen - vanaf 449.000 €

Beukenhof, 8 prachtige nieuwbouwwoningen op een boogscheut van Aalst, is een toonbeeld van tijdloze architectuur met een hoogstaande afwerking.

Beukenhof omvat 2 halfopen en 6 gesloten nieuwbouwwoningen, gelegen in het Oost-Vlaamse Hofstade, een deelgemeente van Aalst. Het project is omgeven door een groene omheining, die samen met de prachtige Beuk een idyllisch en klassevol kader creëert voor de 8 woningen. De unieke ligging van Beukenhof zorgt voor een heel bereikbare doch natuurrijke omgeving.

BEUKENHOF - HOFSTADE
BEUKENHOF - HOFSTADE
BEUKENHOF - HOFSTADE
BEUKENHOF - HOFSTADE
BEUKENHOF - HOFSTADE

Aanbod

VOORZIENINGEN

“Beukenhof” bestaat uit 8 prachtige nieuwbouwwoningen, waarvan 2 halfopen en 6 gesloten bebouwingen. Elke woning is voorzien van 3 ruime slaapkamers én een zolderverdiep dat polyvalent kan ingericht worden.

Op het gelijkvloers vinden we de woonkamer, inkomhal, toilet, berging evenals de keuken en eetkamer die dankzij z’n zuidelijke oriëntatie steeds een rijke lichtinval kent.

Het eerste verdiep omvat 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet. Via de vaste trap begeven we ons naar de zolder­ruimte op het 2de verdiep. Goed om weten is dat deze ruimte ook beschikt over ramen zodat een natuurlijke lichtinval gegarandeerd is. Aan de voorzijde van iedere woning be­vindt zich een privé staanplaats.

Bij de ontwikkeling van “Beukenhof” werd uiteraard ook rekening ge­houden met een steeds groener wordende toekomst. De geothermische warmtepomp maakt van uw woning niet alleen een warme, maar ook energiezuinige thuis.

U merkt het… we nemen begrippen zoals “hoogwaardige afwerking” en “instapklaar” heel serieus. Zo kan u vanaf de eerste dag zorgeloos genieten van uw nieuwe woonst.

HOOGWAARDIGE AFWERKING EN ENERGIEZUINIG

De nieuwbouwwoningen van project “Beukenhof” zijn echte pareltjes en worden gekenmerkt door hun hoge afwerkingsgraad en duurzame materialen.

De vloerverwarming zorgt voor een aangename en warme sfeer in uw nieuwe woonst. Slim wonen is ook energiezuinig wonen. Daarom is elke woning voorzien van een geothermische warmtepomp met passieve koeling voor in de zomer en de meest moderne isolatietechnieken. Goed isoleren betekent ook goed ventileren. Hiervoor maken we gebruik van een balansventilatie-systeem (D) dat, zoals de naam het al zegt, automatisch de hoeveel­heid aan-en afgevoerde lucht in balans brengt.

De gebruikte basismaterialen zijn zorgvuldig geselecteerd en beant­woorden aan de hoogste kwaliteitsnormen. De interieurafwerking van iedere woonst kan volledig aangepast worden naar uw persoonlijke smaak en wensen.

Personalisatie is een belangrijke troef in dit project. De weldoordachte indelingen bieden heel wat flexibiliteit naar inrichting toe en zorgen voor een maximale benutting van ruimte en gebruikscomfort. Ook het zolderverdiep kan u volledig personaliseren en een bestemming toe­kennen die aansluit bij uw voorkeuren.

 

Locatie

HEB JE INTERESSE IN DIT PROJECT VAN ELBEKO?

Elbeko, villabouw en projectontwikkeling
  • recaptcha