Project starten?

Projectontwikkeling

Naast bouwen op maat is Elbeko ook gespecialiseerd in projectontwikkeling en realiseert 3 à 4 totaal afgewerkte woonprojecten per jaar. Als ervaren projectontwikkelaar zoekt Elbeko steeds naar meerwaarde, bouwt op mooie en interessante locaties, en combineert architecturale waarde met kwaliteit en duurzaamhied. Bied jij een unieke bouwgrond te koop aan? Zin in een totaal afgewerkte woonplek?

Wij verkopen Jij verkoopt Ben je architect?

Elbeko verkoopt

Wil je kwalitatief en duurzaam wonen? Dat kan. Maak je keuze uit één van de kwalitatieve en duurzame projectontwikkelingen van Elbeko. Jaarlijks realiseert Elbeko 3 à 4 eigen projectontwikkelingen. Hou het hier in de gaten.

projecten te koop

Jij verkoopt

Bied je, als eigenaar, je bouwgrond te koop aan? We bekijken graag of er ontwikkelingspotentieel is waarbij diverse samenwerkingen mogelijk zijn.

Contacteer Elbeko

Projecten

Residentie Venhaut - Evergem

Deze nieuwbouwresidentie biedt een waaier aan troeven voor wie op zoek is naar een nieuwbouwappartement in het centrum van Evergem.
Een stijlvolle en tijdloze architectuur, milieuvriendelijk en energiezuinig ontwerp en aangename zuidgerichte terrassen kenmerken deze unieke residentie.
 

Bekijk project

Nieuwe verkaveling - Denderleeuw

Deze nieuwe verkaveling in Denderleeuw bestaat uit 15 ruime nieuwbouwwoningen. Hier geniet je van een duurzame en toekomstgerichte woonomgeving. Elbeko koos hier als aannemer voor duurzame en functionele architectuur. Deze duurzame materialen garanderen je zorgeloos wooncomfort op lange termijn. 

Bekijk project

Wesemaels hof - Schoonaarde

Dit project is tot stand gekomen dankzij de vraag om een authentieke hoeve te renoveren. Het mooi gelegen perceel bood namelijk mogelijkheden voor een tof hedendaags concept, een modern woonerf met enkele private woningen. We bieden drie individuele woningen aan, elk met zijn troeven.

Bekijk project

Goesting Klaar om je woonproject te realiseren met elbeko?


Beter wonen
Beter leven
  • recaptcha

architecten samen met elbeko, samen realiseren we woondromen. Een win-win!

BEN JE (INTERIEUR) ARCHITECT EN WIL JE MET Elbeko unieke woondromen realiseren? Neem contact op.

Elbeko realiseert duurzame en hoogkwalitatieve woondromen op maat voor bouwheren, telkens met een andere persoonlijkheid, een andere woonvisie. Elbeko draagt, als aannemer, de jarenlange nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners hoog in het vaandel. Een vlotte samenwerking, met dezelfde waarden en normen, garandeert beter wonen, beter leven. Zin om een nauwe samenwerking met Elbeko op te starten? Elbeko wil je graag ontmoeten.

Contacteer Elbeko