Home Sweet Home: Nieuw bouwen met authentieke charme

De projectleider van Elbeko was voor de bouwheren het vaste aanspreekpunt doorheen de bouwperiode.“We passen de verschillende puzzelstukken in elkaar, zorgen voor de technische uitwerking en voor een vlotte timing en opvolging. 

Villabouw op maat


De kwaliteit van elk bouwproject wordt reeds bij de voorbereiding bepaald. Met onze studiedienst besteden we hier veel aandacht aan zodat er tijdens de werken geen verrassingen meer zijn voor de bouwheer”, vertelt Tim Schauwvlieghe, bouwadviseur bij Elbeko. De bewoners maakten kennis met heel wat vaste gespecialiseerde onderaanemers van Elbeko, bijvoorbeeld voor het degelijke buitenschrijnwerk. Een ambachtelijke ramenmaker zorgde er voor alle maatwerk in afseliahout. 



Elbeko Interieurarchitect

De interieurarchitecte van Elbeko zorgde dan weer voor een begeleiding bij het invullen van de afgewerkte woning. De begeleiding gaat verder dan de keuze voor kleuren en materialen. “Omdat we het complete plaatje overzien, kunnen we de interieurplannen afstemmen op de bouwfase en de technische vereisten. Enkele voorbeelden zijn het verwerken van de ventilatieleidingen en het opmaken van een lichtstudie.” 

Elbeko is een bouwpartner met ervaring. Het familiebedrijf startte in 1962 en wordt ook vandaag nog geleid door vader en zijn twee zonen.


fotografie: Hendrik Biegs

Klaar om je droom waar te maken met elbeko?

U wenst een verkennend gesprek of u heeft vragen? Ons team helpt u graag verder.

Contacteer ons

Meer artikels

Alles wat je moet weten over de stabiliteitsstudie

Wanneer je een woning laat bouwen of renoveren, dan is het uiteraard de bedoeling dat dit na enkele jaren nog steeds stevig op zijn fundamenten staat. Een grondige stabiliteitsstudie kan scheuren, verzakkingen, doorbuigingen en natte kelders voorkomen. …

Lees meer