Woningen Sint-Martens-Latem

Ruime woningen en zuid georiënteerde tuin.

Zeer mooie eenheid van twee elegante actueel landelijke woningen. De gekozen materialen resulteren in een evenwicht tussen uitstraling en duurzaamheid met respect voor de omgeving en de sfeer van Sint-Martens-Latem. De percelen hebben een aangename oppervlakte van +- 650 m2 en zijn bovendien zuid georiënteerd.

Bij het ontwerp van deze woningen zijn twee belangrijke aandachtspunten vooropgesteld. Enerzijds ruimte en polyvalent gebruik en anderzijds een actuele, tijdloze architectuur met respect voor de Latemse omgeving. De polyvalentie is onder andere door de ruime zolderverdieping, toegankelijk via een vaste trap, bereikt. Diverse functies kunnen een welgekomen aanvulling zijn voor grotere gezinnen of bijvoorbeeld voor de uitoefening van een hobby. De architectuur past binnen de rechtstreekse omgeving zodat deze woningen reeds van bij het begin juist zullen aanvoelen.

Hoog wooncomfort met een afwerking op maat.

Aanbod

Het gelijkvloers heeft een toffe keuken gekoppeld aan de eetplaats en zithoek. Palend aan de zithoek heb je als eigenaar keuze om een bureau te creëren, een speelhoek, een bibliotheek enz. Vanuit de keuken is er een rechtstreekse toegang naar de handige berging. De inkomhal heeft een apart toilet en via de trap met kwartdraai heb je toegang tot de verdiepingen. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers bestaande uit een master bedroom met dressing en twee slaapkamers. De badkamer heeft een douche, bad en dubbele lavabo en er is een apart toilet. Via de vaste trap kan je naar de ruime polyvalente zolderverdieping waar de mogelijkheid is om nog twee extra slaapkamers en badkamer te maken of een master bedroom met dressing en badkamer.

Woningen

Entiteit Prijs Meer info
Lot 3 - VERKOCHT €576258 *

Verdiepingen

3

Slaapkamers

5

Bewoonb. opp.

245m²

Opp. gron

637m²

Lot 4 - VERKOCHT €576258 *

Verdiepingen

3

Slaapkamers

5

Bewoonb. opp.

245m²

Opp. gron

650m²

* Exclusief kosten zoals registratierechten op grondwaarde en BTW op constructiewaarde.

Ligging

De Guido Gezellestraat wordt door de bewoners de Guido Gezelligestraat genoemd. Gelegen tussen de Brandstraat en de Golflaan. Het is een eenrichtingstraat zodat de passage beperkt blijft. In de nabije omgeving zijn er reeds diverse winkels en restaurants te vinden.

Contact

Elbeko
Villabouw en projectontwikkeling

052 45 95 40
info@elbeko.be

Andere projecten


Wesemaels hof in Schoonaarde
Prijzen zijn voor een volledig afgewerkte woning inclusief tuinaanleg! 

Lees meer

Krijtepark - Appartementen
Laatste appartement te koop!  

Lees meer

Nieuwe verkaveling - Denderleeuw
15 energiezuinige woningen met een uitstekende ligging en oriëntatie.  

Lees meer

U wenst een verkennend gesprek of u heeft vragen? Ons team helpt u graag verder.

Neem Contact Op